Laminaat Alphen

Goed en goedkoop laminaat vloer in Alphen kopen. Dan moet u zeker naar Beboparket. Wanneer je rondkijkt in Alphen kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. Als u bij Beboparket in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaatvloer. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Alphen uitkiezen

Bij ons vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Alphen. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden vloeren veel goedkoper aan dan in Alphen.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Nu uw laminaat in Alphen laten bezorgen

Laminaat gekocht en direct meenemen? Dat kan zonder problemen bij ons. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Onze vloeren in Alphen bezorgen. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaat in Alphen af. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Alphen leggen

Wij helpen u graag om een uw vloer te leggen in Alphen. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Nieuw laminaat kiezen

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan komt u bij Bebo Laminaat langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Laminaat online bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaatvloer bezorgen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat af te leveren in Alphen. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaat.

Wilt u de vloer zelf leggen?

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van laminaatvloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van laminaatplinten

Om de laminaat helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat legservice

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat.

Laminaat vloer netjes houden

laminaatvloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaatvloeren.