Laminaat in Andel

Goed en goedkoop laminaat vloer in Andel kopen. Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Wanneer u in Andel even gaat zoeken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij Beboparket in de showroom zult u er al gauw achter komen dat u bij u in Andel veel meer kwijt bent voor deze laminaat. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Andel via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Andel Laminaat uitzoeken

Bij Bebo Parket vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Andel. Kom naar de grootste laminaat vloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Andel. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten bezorgen in Andel

Heeft u een laminaat gekocht en wilt u die direct meenemen? Dat kan zonder problemen bij Bebo Parket. Alle laminaat liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaat. U slaat bij Bebo Parket altijd de spijker op kop! Ook bezorgen wij in Andel. Met eigen transport wordt uw laminaat met zorg geleverd. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat leggen in Andel

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Andel bij u thuis! Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaat vakkundig wordt gelegd. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Andel.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaat in de Laminaatwinkel. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Kies en koop uw laminaat vloer

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaat test leggen in uw eigen huis. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Bestel nieuw laminaat

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Laminaat bezorgen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Zelf een vloer leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van laminaatvloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaatvloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet het laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaatvloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Om uw laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Leggen van laminaatvloeren

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Laminaatvloeren onderhoud

Let er wel op dat de vloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Want wanneer u over de vloer loopt met zand en steentjes aan de onderkant van uw schoenen dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.