Laminaat in Babylonienbroek

Komt u uit Babylonienbroek en bent u op zoek naar een laminaat vloer voor een lage prijs? Dan moet u zeker naar Bebo Laminaat. Wanneer u in Babylonienbroek even gaat zoeken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij Bebo Laminaat in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Babylonienbroek veel meer betaalt voor dezelfde vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Babylonienbroek kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Babylonienbroek uitzoeken

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaatvloeren aan voor een betere prijs dan in Babylonienbroek. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Babylonienbroek.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat bezorgen in Babylonienbroek

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Bebo Parket is dat geen enkel probleem. Hoge stapel pallets met vloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. Bij Bebo Parket slaag je altijd! Maar we bezorgen ook elke dag in Babylonienbroek. Met eigen transport wordt uw laminaat met zorg geleverd. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat leggen in Babylonienbroek

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Babylonienbroek dat is geen probleem voor ons. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat uitkiezen

Wanneer u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom laminaat vloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaat vloer bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Bij Beboparket laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaatvloer bestellen met alle toebehoren erbij. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat vloer laten versturen

De levering van uw vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de vloer bij u voor de deur staat in Babylonienbroek op. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe vloer.

Vloer zelf leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Het leggen van laminaat vloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat vloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de laminaat vloer op zijn plek blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Een plint is van groot belang als u uw vloer tot zijn recht wilt laten komen. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Het laten leggen van laminaat

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Laminaat vloer netjes houden

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat vloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.