Laminaat in Bakel

In Bakel een vloer kopen voor een lage prijs? Dan slaagt u zeker bij ons. Wanneer je rondkijkt in Bakel kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. Als u bij ons in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde vloer. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Bakel een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Bakel

Bij Bebo Parket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Bakel. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaat makkelijk bestellen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wilt u een laminaat dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Bakel.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Bakel

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Dat is geen probleem bij Beboparket. Hoge stapel pallets met vloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. U slaat bij Beboparket altijd de spijker op kop! Maar bezorgen in Bakel is ook geen enkel probleem. vloeren op de gewenste dag in Bakel bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wij leggen in Bakel onze laminaat vloeren. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bakel.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat vloeren voor een prikkie

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaat en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Een laminaatvloer kiezen

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaatvloer die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaatvloer test leggen in uw eigen huis. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Nu laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Laminaat laten bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat vloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Laminaatvloer zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat vloer zelf te leggen. Het leggen van een laminaat vloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat vloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Bijpassende plinten plaatsen

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Het laten leggen van laminaat

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Onderhoud laminaatvloer

laminaatvloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Want wanneer u over de laminaat loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.