Bavel Laminaat

Goedkoop laminaat vloer in Bavel kopen. Dan bent u bij Beboparket op de juiste plek. In Bavel betaald u 3 keer zoveel voor een laminaat. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Bavel via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Goedkoop laminaat kopen in Bavel

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaat vloeren aan voor een betere prijs dan in Bavel. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Alle soorten laminaat die u in Bavel kunt vinden bieden wij in onze fabriek aan tegen een fractie van de nieuwwaarde, o.a. quickstep, egger, balterio, meister, hercules, parador of berryalloc en vele andere soorten.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat brengen naar Bavel

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Dat is geen probleem bij ons. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. Wij hebben voor een ieders wat wils! We Bezorgen onze laminaatvloeren ook in Bavel. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaatvloeren in Bavel. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw vloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bavel leggen

Wij helpen u graag om een uw laminaatvloer te leggen in Bavel. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bavel kopen

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Het prijsverschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s per vloer dat u goedkoper uit bent dan bij de plaatselijke vloerenleverancier. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuzes

Als u toe bent aan een nieuwe laminaatvloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom laminaatvloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaatvloer bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Laminaatvloer bij Beboparket bestellen

Wanneer u uw vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Bezorgen nieuw laminaat

De bezorging van de vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. Één uur voor levering belt de bezorger van het laminaattransport u op hoelaat hij bij u is. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe vloer.

Zelf een vloer leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van laminaat is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plinten plaatsen

Wilt u de laminaatvloer mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. Onze eigen professionele leggers komen s’morgens al en beginnen eerst met het leggen van de ondervloer en plaatsen dan de prachtige laminaat en werken ze de laminaat netjes af.

Laminaat vloer netjes houden

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat vloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaat vloer snel gaat krassen. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.