Laminaat in Beek en Donk

Laminaat kopen in Beek en Donk tegen de laagste prijs. Dan bent u bij ons op de juiste plek. In Beek en Donk betaald u 3 keer zoveel voor een laminaat vloer. Bij ons in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Beek en Donk veel duurder uit bent. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Beek en Donk een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Goedkoop laminaat kopen in Beek en Donk

Bij Bebo Parket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Beek en Donk. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaatvloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaat vloeren veel goedkoper aan dan in Beek en Donk.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Beek en Donk aan huis geleverd krijgen?

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Bij ons kan dat altijd. Wij hebben grote voorraden laminaatvloeren liggen, pallets vol direct leverbaar. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Maar bezorgen in Beek en Donk is ook geen enkel probleem. Met eigen transport wordt uw laminaatvloer met zorg geleverd. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Beek en Donk leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Beek en Donk dat is geen probleem voor ons. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. De mooiste laminaat aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Er zit een grote prijs verschil in onze vloeren en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Een laminaat vloer kiezen

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe vloer dan komt u bij Bebo Parket langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test vloer te gaan leggen. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Laminaat vandaag nog kopen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de vloer bestellen met alle toebehoren erbij. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Bestellen laminaat vloer

De bezorging van de laminaatvloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaatvloer bij u voor de deur staat in Beek en Donk op. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Zelf een vloer leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaatvloer zelf leggen. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste laminaatvloer. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van plinten

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat legservice

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat voor u leggen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaat onderhoud

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaatvloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.