Laminaat Beers NB

Goed en goedkoop laminaat vloer in Beers NB kopen. Dan slaagt u zeker bij Bebo Laminaat. Wanneer u in Beers NB even gaat zoeken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij Bebo Laminaat in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Beers NB veel meer betaalt voor dezelfde vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Beers NB, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Beers NB uitzoeken

We hebben een scala aan laminaat vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Beers NB. Kom naar de grootste laminaat vloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Beers NB. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Beers NB

Laminaat gekocht en direct meenemen? Geen probleem bij Beboparket. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. Bij Beboparket kan dat altijd. Bezorgen in Beers NB is voor Beboparket geen probleem. Elke gewenste dag kunnen we de vloer bij u thuis leveren omdat we elke dag in Beers NB komen met onze eigen vrachtwagens. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Beers NB leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Beers NB dat is geen probleem voor ons. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat? Dan hebben wij de oplossing. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaat voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat mogelijkheden

Als u toe bent aan een nieuwe laminaatvloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom laminaatvloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Nu laminaat bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaat vloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat vloer af te leveren in Beers NB. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer..

Een laminaat zelf leggen

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Om de laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Leggen van laminaatvloeren

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat vloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaat onderhoud

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.