Laminaat Bergeijk

Laminaat kopen in Bergeijk tegen de laagste prijs. Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Bergeijk even gaat rondkijken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. Bij ons in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Bergeijk veel moet betalen voor deze vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Bergeijk via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Bergeijk

Bij ons vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wilt u een laminaat dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Bergeijk.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Bergeijk

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Bij Beboparket is dat geen enkel probleem. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. Bij Beboparket kan dat altijd. Maar bezorgen in Bergeijk is ook geen enkel probleem. laminaat op de gewenste dag in Bergeijk bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaat, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Bergeijk leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Bergeijk dat is geen probleem voor ons. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bergeijk kopen

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. De mooiste vloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuzes

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Bebo Laminaat en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat vloer die er zijn opgesteld. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Bij Bebo Laminaat vloer bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Laminaat vloer laten bezorgen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de vloer bij u voor de deur staat in Bergeijk op. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer..

Laminaatvloer zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van laminaat vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Om uw vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laten leggen van laminaat

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Laminaatvloeren onderhoud

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaatvloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaatvloer. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.