Bergen op Zoom Laminaat

In Bergen op Zoom een laminaatvloer kopen voor een lage prijs? Dan bent u bij Bebo Laminaat op de juiste plek. Wanneer je rondkijkt in Bergen op Zoom kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. Bij Bebo Laminaat in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Bergen op Zoom veel meer betaalt voor dezelfde vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Bergen op Zoom via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Goedkoop laminaat kopen in Bergen op Zoom

Bij ons vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Bergen op Zoom

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Bergen op Zoom

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Dat is geen probleem bij ons. Hoge stapel pallets met vloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. U slaat bij ons de plank nooit mis. Ook bezorgen wij in Bergen op Zoom. Elke gewenste dag kunnen we de vloer bij u thuis leveren omdat we elke dag in Bergen op Zoom komen met onze eigen vrachtwagens. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw vloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bergen op Zoom leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Bergen op Zoom dat is geen probleem voor ons. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bergen op Zoom.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Bergen op Zoom

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. De mooiste vloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Kies en koop uw laminaat vloer

Wanneer u toe bent aan een nieuwe laminaatvloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaatvloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaatvloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Vloer bij Bebo Laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw laminaatvloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bezorgen nieuw laminaat

De levering van uw laminaatvloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaatvloer af te leveren in Bergen op Zoom. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Zelf een vloer leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaatvloer zelf leggen. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste laminaatvloer. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer alle plinten zijn geplaatst en ook de drempels bij deuren zijn gezet heeft u een prachtig plaatje gecreëerd.

Leggen van laminaatvloeren

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de vloer voor u leggen. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige vloer.

Laminaatvloeren onderhoud

Een laminaat vloer kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de laminaat vloer. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de laminaat vloer trekt. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat vloer. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.