Laminaat in Berghem

In Berghem een laminaat vloer kopen voor de laagste prijs? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Berghem even gaat zoeken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Bij ons in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in Berghem veel moet betalen voor deze vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Berghem, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Berghem Laminaat uitzoeken

We hebben een scala aan laminaatvloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Berghem. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. Wilt u een laminaat vloer dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Berghem.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Berghem

Heeft u een laminaatvloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Geen probleem bij Bebo Laminaat. Hoge stapel pallets met laminaat vloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. U slaat bij Bebo Laminaat altijd de spijker op kop! We Bezorgen onze laminaat vloeren ook in Berghem. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Berghem. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaatvloeren in Berghem leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Berghem bij u thuis! Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Berghem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Er zit een grote prijs verschil in onze vloeren en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Kies uw vloer

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan komt u bij ons langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u uw droom laminaat vloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaat vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Bij Bebo Laminaat laminaat vloer bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Laminaat vloer laten versturen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat vloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer..

Wilt u de vloer zelf leggen?

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaatvloer zelf leggen. Het leggen van laminaatvloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaatvloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van plinten

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Laminaat legservice

Wanneer u niet in staat bent om een laminaat zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat.

Laminaat onderhoud

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Want wanneer u over de laminaat vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.