Laminaat in Best

In Best een laminaat vloer kopen voor een lage prijs? Dan bent u bij Bebo Laminaat op de juiste plek. In Best betaald u 3 keer zoveel voor een laminaat vloer. Bij Bebo Laminaat in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in Best veel moet betalen voor deze vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Best via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Best uitkiezen

Bij Beboparket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Best. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Alle soorten laminaat die u in Best kunt vinden bieden wij in onze fabriek aan tegen een fractie van de nieuwwaarde, o.a. quickstep, egger, balterio, meister, hercules, parador of berryalloc en vele andere soorten.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laat uw laminaat in Best bezorgen

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Bij Bebo Laminaat 2 minuten levertijd. Stapels hoog laminaat, pallets vol in onze fabrieks in Vriezenveen. Bij Bebo Laminaat slaag je altijd! Maar we bezorgen ook in Best. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaat in Best. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Best leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Best dat is geen probleem voor ons. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Best.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaat vloeren in de Laminaatwinkel. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat mogelijkheden

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaatvloer die er zijn opgesteld. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaatvloer in de thuissituatie te bekijken. Daarmee voorkomt u dat de laminaatvloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Laminaatvloer bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Wij bezorgen de complete vloer inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Bezorgen nieuw laminaat

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

Zelf vloer leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste vloer. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van laminaatplinten

Een plint is van groot belang als u uw laminaatvloer tot zijn recht wilt laten komen. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat legservice

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaatvloer voor u leggen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaatvloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaat onderhoud

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Want wanneer u over de laminaat loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaat.