Laminaat Biest-Houtakker

Laminaat kopen in Biest-Houtakker tegen de laagste prijs. Dan bent u bij Bebo Parket op de juiste plek. Wanneer u in Biest-Houtakker even goed gaat rondkijken naar laminaatvloeren of een pvc vloer of houten parketvloer dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Bij Bebo Parket in de showroom zult u er al gauw achter komen dat u bij u in Biest-Houtakker veel meer kwijt bent voor deze laminaat vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Biest-Houtakker via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Biest-Houtakker uitkiezen

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Parket voor een betere prijs dan in Biest-Houtakker. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Biest-Houtakker.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Biest-Houtakker Laminaat bezorgen

Wilt u uw gekochte vloer direct meenemen? Bij Bebo Parket 2 minuten levertijd. Hoge stapel pallets met vloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. Wij hebben voor een ieders wat wils! Ook bezorgen wij in Biest-Houtakker. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Biest-Houtakker. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw vloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Biest-Houtakker leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Biest-Houtakker bij u thuis! Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaatvloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Een laminaat kiezen

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test vloer te gaan leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Bestel nieuw laminaat

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Wij bezorgen de complete laminaat vloer inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Laminaatvloer bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Zelf een laminaatvloer leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de laminaat vloer op zijn plek blijft liggen.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Om de vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. De plinten van de vloer kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Laminaat vloer laten leggen

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat voor u leggen. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat.

Onderhoud voor laminaat vloer

Een vloer kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de vloer. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de vloer trekt. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de vloer.