Laminaat Biezenmortel

Goed en goedkoop laminaat vloer in Biezenmortel kopen. Dan moet u zeker naar Bebo Parket. Wanneer u in Biezenmortel even goed gaat rondkijken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Als u bij Bebo Parket in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Biezenmortel via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Biezenmortel uitzoeken

Bij Beboparket vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Biezenmortel. Kom naar de grootste laminaatvloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Biezenmortel.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten versturen naar Biezenmortel

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Bij Bebo Laminaat is dat geen enkel probleem. Alle laminaat liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaat. U slaat bij Bebo Laminaat altijd de spijker op kop! Maar bezorgen in Biezenmortel is ook geen enkel probleem. Met eigen transport wordt uw laminaat met zorg geleverd. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat leggen in Biezenmortel

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Biezenmortel bij u thuis! Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Biezenmortel Laminaat kopen

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Kies en koop uw laminaat vloer

Als u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Laminaat vloer bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat aan huis geleverd

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaat.

Vloer zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Laminaatvloer plinten plaatsen

Om uw vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat leggen

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat vloer.

Onderhoud van laminaatvloer

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaat snel gaat krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat.