Laminaat in Bladel

In Bladel een laminaat vloer kopen goedkoop en goed? Het juiste adres is bij Bebo Parket. Wanneer u in Bladel even gaat zoeken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Bij Bebo Parket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in Bladel veel moet betalen voor deze vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Bladel kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Bladel Laminaat uitzoeken

Bij Bebo Parket vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Bladel. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaatvloer makkelijk bestellen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Bladel. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Bladel bezorgen

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Bij Beboparket is het geen probleem. Wij hebben grote voorraden laminaat liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Maar bezorgen in Bladel is ook geen enkel probleem. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Bladel. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Bladel leggen

Wij leggen in Bladel onze laminaat vloeren. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bladel.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaat vloeren en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat keuzes

Wanneer u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Vloer bij ons bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaat bestellen met alle toebehoren erbij. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bezorgen nieuw laminaat

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaat bij u voor de deur staat in Bladel op. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Wilt u de vloer zelf leggen?

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van een laminaat vloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat vloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van laminaatplinten

Om uw laminaat vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laten leggen van laminaat

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Onderhoud voor laminaat vloer

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Want wanneer u over de laminaat vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.