Boxtel Laminaat

Laminaat kopen in Boxtel tegen de laagste prijs. Dan bent u bij Bebo Parket op de juiste plek. Wanneer u in Boxtel even goed gaat rondkijken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Boxtel Laminaat uitzoeken

We hebben een scala aan vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Boxtel. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden vloeren veel goedkoper aan dan in Boxtel.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laat uw laminaat in Boxtel bezorgen

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Geen probleem bij ons. Wij hebben grote voorraden laminaat liggen, pallets vol direct leverbaar. Wij hebben voor een ieders wat wils! Maar we bezorgen ook elke dag in Boxtel. laminaat op de gewenste dag in Boxtel bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Boxtel leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Boxtel bij u thuis! Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat mogelijkheden

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaatvloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Bij Bebo Parket laminaatvloer bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaat gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Laminaat laten bezorgen

De levering van uw laminaat vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Laminaat makkelijk zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat zelf te leggen. Het leggen van vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van laminaatplinten

Om uw laminaat vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat leggen

Wanneer u niet in staat bent om een laminaat zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar Boxtel om de laminaat tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Laminaat onderhoud

laminaat kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat.