Laminaat Breda

Laminaat kopen in Breda tegen de laagste prijs. Het juiste adres is bij Bebo Parket. Wanneer u in Breda even goed gaat rondkijken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Als u bij Bebo Laminaat in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Breda via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Breda uitkiezen

Een groot assortiment laminaat vind je bij ons voor een betere prijs dan in Breda. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Breda.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat brengen naar Breda

Wilt u uw gekochte laminaat direct meenemen? Bij ons is het geen probleem. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. U slaat bij ons de plank nooit mis. Aan huis geleverd in Breda. vloeren op de gewenste dag in Breda bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaat, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Breda leggen

Wij leggen in Breda onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de vloer vakkundig wordt gelegd. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Breda.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Breda kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaat in de Laminaatwinkel. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Een vloer kiezen

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaatvloer test leggen in uw eigen huis. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaatvloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Nu laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het vloer met alle toebehoren op staat. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

De bezorging van de laminaat wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat.

Een laminaat zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaat vloer zelf leggen. Het leggen van een laminaat vloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat vloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ook met twee linkerhanden moet het laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaatvloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van laminaatplinten

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Het laten leggen van laminaat

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Laminaatvloeren onderhoud

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Want wanneer u over de vloer loopt met zand en steentjes aan de onderkant van uw schoenen dan krijgt u gegarandeerd krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaatvloeren.