Laminaat in S Gravenmoer

Goed en goedkoop laminaat vloer in S Gravenmoer kopen. Dan bent u bij Beboparket op de juiste plek. Wanneer u in S Gravenmoer even gaat zoeken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij Beboparket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in S Gravenmoer veel moet betalen voor deze vloer. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat S Gravenmoer uitzoeken

We hebben een scala aan vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in S Gravenmoer. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden vloeren veel goedkoper aan dan in S Gravenmoer.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 15 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 16 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 17 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 18 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 19 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 20 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat brengen naar S Gravenmoer

Heeft u een laminaat vloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Dat is geen probleem bij Bebo Parket. Alle laminaat vloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaat vloer. Bij Bebo Parket slaag je altijd! Maar we bezorgen ook in S Gravenmoer. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaat vloer in S Gravenmoer af. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in S Gravenmoer leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in S Gravenmoer dan helpen we u graag. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in S Gravenmoer

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. De mooiste laminaat aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Het prijsverschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s per vloer dat u goedkoper uit bent dan bij de plaatselijke vloerenleverancier. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat keuze

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. Daarmee voorkomt u dat de laminaat vloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Bij Bebo Laminaat laminaat vloer bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaatvloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat vloer bezorgen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaat vloer bij u voor de deur staat in S Gravenmoer op. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

Vloer zelf leggen

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste laminaat. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Leggen van laminaatvloeren

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Onderhoud van vloer

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Want wanneer u over de laminaat vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaat vloer.